چیز کیک یک دسر کلاسیک و خوشمزه است که معمولا آن را روی میز پذیرایی هر میهمانیای خواهید دید. شاید با خودتان فکر کنید که درست کردن یک چیز کیک در خانه کار سخت و ترسناکی است، اما بعد از خواندن این مقاله متوجه میشوید که درست کردن یک چیز کیک خانگی بسیار هم کار آسانی است!
در ابتدا فر را روشن کنید و درجه حرارت آن را روی 350 درجه فارنهایت یا همان 180 درجه سلسیوس تنظیم کنید تا خوب گرم بشود.
یک قالب کمربندی مخصوص چیزکیک آماده کرده و دور آن را با یک کاغذ آلومینیومی بپوشانید.
در این مرحله، اول باید بیسکوئیتهای له شده را با شکر و کمی نمک مخلوط کنید. سپس کره آب شده را به این ترکیب اضافه کنید و هم بزنید.
حدودا 3 چهارم از کل خمیر کراست را داخل قالب چیزکیک بریزید و به آرامی آن را کف قالب پخش کنید.
در این مرحله باید قالب چیز کیک را داخل فری که از قبل روشن کرده بودید قرار بدهید و بگذارید مواد چیزکیک برای مدت 10 دقیقه خوب بپزد.
پنیر خامهای را از یخچال خارج کرده و آن را در دمای اتاق قرار بدهید تا کمی نرم بشود. این کارباعث میشود وقتی که پنیر خامهای را هم میزنید، بیشتر پف کند. سپس پنیر را تکه تکه کرده و با استفاده از یک دستگاه مخلوط کن برقی، برای مدت 4 دقیقه با سرعت متوسط هم بزنید.
در این مرحله باید شکر را به پنیر خامهای اضافه کرده، و برای مدت 4 دقیقه دیگر آن را هم بزنید.
در مرحله بعدی، نمک، عصاره وانیل، و تخم مرغها را به طور جداگانه به ترکیب پنیر خامهای و شکر اضافه کنید. پس از اضافه کردن هرکدام از این مواد به ترکیب قبلی، آن را برای مدت 1 دقیقه هم بزنید. علاوه بر این، تخم مرغها را هم باید دانه دانه به مواد اولیه قبلی اضافه کنید.
در این مرحله باید خامه ترش و خامه پر چرب را به طور جداگانه به ترکیب قبلی اضافه کنید آنها را خوب هم بزنید تا به شکل یکدست با هم مخلوط بشوند.
در این مرحله به آرامی مواد داخل چیز کیک را داخل قالب کمربندی مورد نظر، روی کراستی که از قبل آماده کرده بودید بریزید. سپس با استفاده از یک کاردک آشپزی از جنس لاستیک یا سیلی، روی آن را صاف و یکدست کنید.
در ابتدا داخل ظرف فر مقداری آب جوش بریزید. مقدار آب جوش باید طوری باشد که تقریبا نصف قالب چیزکیک را در بر بگیرد.
در این مرحله باید قالب چیزکیک را داخل آب جوش قرار بدهید و ظرف فر را داخل فری که از قبل روشن کرده بودید بگذارید. سپس اجازه بدهید که چیزکیک برای مدت 1 ساعت الی 1 ساعت و نیم خوب پخته بشود.
درباره این سایت