سس پستو یک چاشنی پاستا و سالاد ایتالیایی است که دستور تهیه ساده‌ای دارد و در عین حال بسیار خوش طعم است.

مواد لازم

  • 2 فنجان برگ ریحان تازه
  • 3 حبه سیر
  • ½ فنجان آجیل دلخواه(پسته، گردو، بادام زمینی، بادام هندی)
  •  فنجان پنیر پارمسان
  • ½ فنجان روغن زیتون
  • نمک

دستور العمل‌

  • در مرحله اول، تمام مواد اولیه سس پستو به جز روغن زیتون و پنیر را با استفاده از یک دستگاه مخلوط کن، میکس کنید.

  • آنقدر این کار را انجام بدهید تا مواد اولیه به یک سس غلیظ با دانه‌های تقریبا درشت تبدیل بشود.

  • حالا سس درست شده را داخل یک کاسه بریزید، بعد روغن زیتون و پنیر رنده شده را به آن اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.

  • برای سرو کردن سس پستو همراه با پاستا، می‌توانید ماکارونی پخته شده را با سس پستو مخلوط کنید.

  • اگر دوست داشته باشید که بافت سس پستو کمی رقیق باشد، می‌توانید یک الی دو قاشق از آب داغ پاستای پخته شده را با آن ترکیب کنید، سپس سس را روی پاستا بریزید مواد را با هم ترکیب کنید.

  •  بالافاصله بعد از ترکیب کردن مواد، پاستای خود را سرو کنید.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

انگشتر نقره با سنگ های معدنی کاج موزیک Jackie ویدیوتوب معلم خراسانی دانلود کتاب هنر ظریف بی خیالی انواع کرم و روغن پوست baskarn