امروزه سس آلفردو یکی از مشهورترین و خوش طعمترین سس کرمی است. شما میتوانید با کمترین میزان و ابتداییترین مواد اولیه که معمولا در یخچال هر خانهای موجود است، و ظرف مدت کمترین زمان ممکن، یک سس آلفردوی خوشمزه و خانگی درست کنید.
در ابتدا کره را روی حرارت گاز آب کنید.
سپس خامه و پنیر پارمسان را به کره اضافه کنید.
برای اینکه مواد اولیه سس آلفردو به دیوارهای ماهیتابه نچسبند و یا نسوزند، در هنگام اضافه کردن هر ماده جدید، سس را به آرامی هم بزنید. آنقدر این کار را انجام بدهید تا همه مواد اولیه سس به خوبی با هم مخلوط بشوند.
به آرامی آنقدر سس آلفردو را هم بزنید تا بافت آن کمی غلیظ بشود. این پروسه معمولا چیزی در حدود 8 دقیقه طول میکشد.
زمانی که بافت سس آلفردو به اندازه کافی غلیظ شد، میتوانید نمک و فلفل را به آن اضافه کنید تا طعم بگیرد.
اگر حس میکنید که بافت سس آلفردو کمی غلیظ است و دوست دارید که رقیقتر باشد، میتوانید با استفاده از کمی آب باقی مانده از پختن پاستا، سس خود را رقیق کنید.
درباره این سایت