امروزه سس آلفردو یکی از مشهورترین و خوش طعم‌ترین سس کرمی است. شما می‌توانید با کمترین میزان و ابتدایی‌ترین مواد اولیه که معمولا در یخچال هر خانه‌ای موجود است، و ظرف مدت کمترین زمان ممکن، یک سس آلفردوی خوشمزه و خانگی درست کنید.

مواد لازم

  • 1 فنجان خامه پرچرب
  • 8 قاشق غذاخوری کره
  • 2 فنجان پنیر پارمسان رنده شده
  • نمک و فلفل

دستور العمل‌

  • در ابتدا کره را روی حرارت گاز آب کنید.

  • سپس خامه و پنیر پارمسان را به کره اضافه کنید.

  • برای اینکه مواد اولیه سس آلفردو به دیوارهای ماهیتابه نچسبند و یا نسوزند، در هنگام اضافه کردن هر ماده جدید، سس را به آرامی هم بزنید. آنقدر این کار را انجام بدهید تا همه مواد اولیه سس به خوبی با هم مخلوط بشوند.

  • به آرامی آنقدر سس آلفردو را هم بزنید تا بافت آن کمی غلیظ بشود. این پروسه معمولا چیزی در حدود 8 دقیقه طول می‌کشد.

  • زمانی که بافت سس آلفردو به اندازه کافی غلیظ شد، می‌توانید نمک و فلفل را به آن اضافه کنید تا طعم بگیرد.

  • اگر حس می‌کنید که بافت سس آلفردو کمی غلیظ است و دوست دارید که رقیق‌تر باشد، می‌توانید با استفاده از کمی آب باقی مانده از پختن پاستا، سس خود را رقیق کنید.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Michael emohtava طراحی سایت ، سئو ،تبلیغات در گوگل ضامن پيشرفت رادیو بدون شایعه اردیبهشت Erica ویژن پلاس |vision plus سیمیشکا