معمولا در در تمام فروشگاههای مواد غذایی، میتوانید میگوی سوخاری را به شکل آماده تهیه کنید، اما درست کردن آن در خانه هم اصلا کار سخت و زمانبری نیست.
آب لیمو را با سیرهای رنده شده را به میگوها اضافه کنید و اجازه دهید میگوها یک الی دو ساعت داخل یخچال بمانند.
در یک کاسه و با استفاده از یک چنگال، 2 عدد تخم مرغ را با قاشق غذاخوری هم بزنید تا خوب ترکیب بشوند.
سپس در یک کاسه دیگر، 1 فنجان آرد چند منظوره را با 1 قاشق غذاخوری نمک، یک دوم قاشق غذاخوری فلفل، یک دوم قاشق غذاخوری پودر سیر را خوب با هم مخلوط کنید.
در کاسه سوم هم پودر سوخاری که خودتان دوست دارید را بریزید.
اگر میگوی خام را پاک نکرده تهیه کردهاید، در این مرحله باید پوست و رگهای آنها را جدا کنید. جدا کردن دم میگوها اجباری نیست کاملا به سلیقه شما بستگی دارد. زمانی که میگوها به طور کامل تمیز شدند، یکی از آنها را بردارید و داخل ترکیب مواد طعم دهنده و ادویهها قرار دهید. مطمئن شوید که تمام قسمتهای میگو به طور مساوی به این مواد آغشته شده باشد.
سپس آن را داخل تخم مرغ فرو کنید و بعد به آرامی روی آرد سوخاری بمالید. سپس میگو را به آرامی روی یک کاغذ روغنی مخصوص آشپزی، یا هر سطح نچسب دیگری که دوست دارید قرار بدهید. بعد همین مراحل را برای باقی مانده میگوها نیز تکرار کنید.
در ابتدا روغن را در یک دستگاه سرخ کن گرم کنید تا دمای آن به 190 درجه سانتیگراد برسد. مقدار روغنی که داخل دستگاه میریزید باید مطابق با دستورالعمل ارائه شده توسط سازنده دستگاه باشد. هنگامی که روغن به دمای مورد نظر رسید، به آرامی و دانه دانه میگوها را داخل آن قرار بدهید تا سبد تقریبا دستگاه پر بشود. یادتان باشد که هرگز تعداد زیادی میگو داخل سبد دستگاه قرار ندهید.
میگوهای کوچک و متوسط را به مدت 1 تا 2 دقیقه، و میگوهای بزرگ را برای مدتی حدود 3 دقیقه سرخ کنید. زمانی که رنگ میگوها به رنگ طلایی مایل به قهوهای درآمد، میتوانید آنها را از داخل دستگاه بیرون بیاورید. سپس آنها را به مدت 1 دقیقه روی یک حوله کاغذی قرار بدهید تا روغن اضافی از آنها خارج بشود و بعد آنها را سرو کنید.
درباره این سایت