بورانی یک پیش غذای اصیل ایرانی است ولی در ترکیه و کشورهای حاشیه مدیترانه نیز انواع بورانی درست می‌شود. در میان انواع بورانی بورانی اسفناج بسیار محبوب و خوش طعم است.

مواد لازم

  • 500 گرم اسفناج
  • 2 فنجان ماست چکیده
  • 1 قاشق سوپخوری روغن
  • 1 حبه سیر
  • نمک و فلفل

دستور العمل‌

  • ابتدا اسفناج را به دقت تمیز می‌کنیم و در ظرفی می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا به خوبی بپزد.

  • سپس آنرا به همراه سیر کمی در روغن تفت می‌دهیم.

  • در این مرحله ماست را با کمی نمک و فلفل مخلوط کرده و می‌زنیم تا صاف شود.

  • بعد اسفناج را کمی ساطوری می‌کنیم و داخل ماست می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم.

  • برای تزئین بورانی اسفناج می‌توانید از برگ نعناع استفاده کنید. همچنین از گردوی چرخ کرده نیز می‌توان برای تهیه و تزئین بورانی استفاده کرد.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

رمان پیچ و تاب زندگی متخصص ارتوپدی وبلاگ سایت دانلود آهنگ جدید 8 سانگ (ایت سانگ) همایون رضایی دلنوشته هاي نماز سلامت معرفي اسباب بازي هاي کنترلي و حرفه اي شباهنگ شباهنگ