پختن یک وعده پاستای خوشمزه، یکی از بهترین مهارتهای آشپزی است که میتوانید یاد بگیرید. پاستا یک غذای کم خرج است، درست کردن آن زمان زیادی نمیبرد، و علاوه بر این، به روشهای بسیار متنوعی میتوانید آن را سرو کنید.
پاستا را داخل آب جوش بریزید و اجازه دهید 3 الی 8 دقیقه درون آب جوش باشند و نرم شوند.
بعد از اینکه پاستا کمی نرم شد آن را آبکش کنید.
سس مورد نظر خود را (سس پستو، آلفردو یا گوجه فرنگی و گوشت) آماده کرده و پاستا را با سس مخلوط میکنیم.
برای چند دقیقه پاستا را روی حرارت ملایم قرار دهید تا سس به خوبی به خورد پاستا برود.
در آخر پاستا را با کمی برگ ریحان تازه و پنیر پارمسان سرو کنید.
درباره این سایت