ناگت مرغ خانگی نسبت به ناگ آماده و منجمد، یا ناگت مرغ رستوران‌ها هم لذیذتر است و هم سالم‌تر.

مواد لازم

  • ½ فنجان آرد
  • 1 عدد تخم مرغ (هم زده شده)
  • ½ فنجان آرد سوخاری
  • 500 گرم سینه مرغ
  • 3 قاشق چایخوری نمک
  • 2 قاشق چایخوری فلفل
  • روغن به مقدار لازم
  • ⅛ فنجان پنیر پارمزان رنده شده
  • ¼ قاشق چایخوری پودر سیر

دستور العمل‌

  • در ابتدا آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری را در سه کاسه جداگانه بریزید. سپس یک قاشق چای خوری نمک و فلفل سیاه را به هر یک از این کاسه‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب بشوند.

  • قبل از تکه تکه کردن سینه‌های مرغ، چربی روی آن‌ها را جدا کنید. بعد از اینکه این کار را انجام دادید، مرغ‌ها را به اندازه ناگت مرغ تکه تکه کنید. اگر دوست داشته باشید، می‌توانید آنها را به اندازه فیله سوخاری نیز ببرید.

  • هر تکه از مرغ را داخل آرد فرو ببرید و آن را تکان بدهید تا آرد اضافی بریزد.

  • هر تکه از مرغ را داخل تخم مرغ هم زده شده فرو ببرید و مطمئن بشوید هر دو طرف آن به خوبی به تخم مرغ آغشته بشود.

  • در آخر روی هر تکه از مرغ پنیر پارمزان بپاشید و آن را داخل آرد سوخاری فرو ببرید و مطمئن بشوید هر دو طرف آن به خوبی به آرد آغشته بشود.

  • در این مرحله، ناگت‌های مرغ را دانه دانه روی یک سینی فر (یا یک صفحه فی مخصوص پخت) بچینید و روی آن‌ها مقداری روغن کانولا اسپری کنید.

  • شما می‌توانید ناگت‌های مرغ را در فر و با درجه حرارت 425 فارنهایت به مدت 25 دقیقه بپزید. یادتان باشد که بعد از گذشت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه، هرکدام از آن‌ها را زیر و رو کنید تا هر دو طرف آن‌ها به یک اندازه پخته بشود.

  • علاوه بر این، اگر دوست داشته باشید می‌توانید ناگت‌ها را سرخ کنید. در ابتدا یک فنجان روغن را روی اجاق خوب گرم کنید و هر طرف از ناگت‌ها را به مدت 3 دقیقه در روغن سرخ کنید تا رنگ آن‌ها به رنگ قهوه‌ای مایل به طلایی تغییر پیدا کرده، و خوب پخته بشوند.

  • بعد از اینکه ناگت‌های مرغ به خوبی پخته یا سرخ شدند، آن‌ها را با سسی که دوست دارید سرو کنید.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Jason سپنته کربن فعال آپشن خودرو | گند م کار آپشن خودرو | دنیای آپشن computer world Gregg دستگاه ها و سیستمهای صنعتی دکوراسیون داخلی بهار