خورشت فسنجان یکی از لذیذترین خورشت‌های ایرانی است که با گردو، رب انار و گوشت درست می‌شود.

مواد لازم

  • 1 عدد مرغ
  • 500 گرم گردو چرخ کرده
  • 4 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
  • 5 قاشق سوپخوری رب انار
  • شکر
  • نمک، زردچوبه، زعفران

دستور العمل‌

  • ابتدا مرغ را با پیاز و دو سه لیوان آب و کمی نمک می‌گذاریم نیم پز شود. در مرحله بعد گردوی چرخ کرده را به مخلوط اضافه می‌کنیم و حرارت را ملایم می‌کنیم.

  • سپس آب انار یا رب انار را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم خورشت آهسته بجوشد تا مرغ کاملا بپزد و خورشت جا بیفتد. در صورت ترش بودن خورشت کمی شکر اضافه می‌کنیم.

  • خورشت فسنجان باید بعد از آماده شدن کاملا به روغن بیفتد و آب نداشته باشد. همچنین در صورتی که مرغ پخته شد و خورشت جا نیفتاد مرغ را خارج کرده و موقع کشیدن داخل خوش قرار می‌دهیم.

  • توضیح آنکه معمولا چاشنی فسنجان آب انار یا رب انار است ولی ممکن است به جای آن‌ها کمی آبلیمو و شکر و زعفران ساییده مصرف کرد.

  • در خورشت فسنجان آلو نیز می‌توان ریخت. و خورشت فسنجان را با مرغابی نیز می‌توان تهیه کرد. در صورتیکه رب انار مصرف کردیم یکی دو لیوان آب زیادتر می‌ریزیم زیرا فسنجان باید با آب بیشتر و مدت طولانی‌تر بجوشد تا روغن بیفتد.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Ali1387Ahora همه چی موجوده Raymond Jennifer خرید اینترنتی بي نشانه علوم آز 98 مدرسه زبان و فرهنگ کره دانستنی های علمی آموزشی خبری تفریحی