دوناتها اشکال و اندازههای بسیار متفاوتی دارند. این خوراکیهای خوشمزه بهترین گزینه برای زمانهایی هستند که شما زیاد حوصله آشپزی کردن ندارید، اما دلتان یک میان وعده خوشمزه میخواهد! در این مطلب طرز تهیه دونات را به شما آموزش خواهیم داد.
در ابتدا داخل یک کاسه کوچک، خمیر مایه و آب گرم را با هم مخلوط کنید. خمیر مایه برای فعال شدن به آب گرم نیاز دارد. 5 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه فعال شود.
سپس آب و خمیر مایه، شیر، شکر، نمک، تخم مرغ، روغن ترد کننده شیرینی، و 2 فنجان آب را داخل یک کاسه بریزید و با استفاده از یک دستگاه مخلوط کن برقی، با سرعت کم آنها را با هم مخلوط کنید.
اول مواد اولیه خشک را با هم مخلوط کنید، بعد مواد اولیه مایع را در یک کاسه جداگانه با هم ترکیب کنید، و در نهایت محتویات این دو کاسه را با هم مخلوط کنید.
بعد مقدار آرد باقی مانده را به تدریج (هر بار مقدار یک دوم فنجان) به ترکیب قبلی اضافه کرده، و با سرعت کم هم بزنید. آنقدر این کار را انجام بدهید تا خمیر دونات دیگر به کاسه نچسبد.
در مرحله بعدی، با استفاده از کف دست و انگشتان خود خمیر دونات را برای مدت 5 دقیقه ورز بدهید تا کاملا نرم بشود و کش بیاید. حالا داخل یک کاسه را چرب کنید و خمیر دونات را در آن قرار بدهید تا زمانی که پف کند.
بهتر است که روی این کاسه را با استفاده از یک حوله تمیز بپوشانید. آنقدر صبر کنید تا اندازه خمیر دونات دو برابر بشود. این پروسه معمولا چیزی در حدود 1 ساعت به طول میانجامد.
در مرحله بعدی، روی سطحی که از قبل روی آن کمی آرد پاشیدهاید، خمیر دونات را با استفاده از یک وردنه آنقدر صاف کنید تا قطر آن حدودا 1.5 سامتی متر بشود. بعد از اینکه این کار را انجام دادید، با استفاده از یک کاتر مخصوص دونات که آن را به آرد آغشته کردهاید، خمیر را به شکل چند عدد دونات ببرید.
دوباره کمی صبر کنید تا دوناتها پف کنند و دو برابر اندازه قبلی خود بشوند.
در مرحله بعدی، روغن را داخل یک ماهیتابه عمیق داغ کنید. سپس با استفاده از یک کفگیر فی، دوناتها را به آرامی داخل روغن داغ بیاندازید. زمانی که دوناتها به روی سطح روغن آمدند، آنها را برگردانید. هر دو طرف دوناتها را به شکل یکسان در روغن سرخ کنید تا زمانی که رنگ آنها به رنگ قهوهای مایل به طلایی تغییر پیدا کند.
درباره این سایت