یکی غذاهای کلاسیک، خوشمزه و ساده‌‌ای که می‌توانید در کنار غذای اصلی خود سرو کنید، پوره سیب زمینی است. معمولا در مناسبت‌های خاص یک ظرف پوره سیب زمینی را روی میز غذا می‌بینیم، اما این به این معنا نیست که در مواقع دیگر سال نمی‌توانید این غذای خوش طعم را سرو کنید.

مواد لازم

  • 4 عدد سیب زمینی
  • ½1 فنجان شیر
  • 3 قاشق غذاخوری کره
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • در این مرحله از طرز تهیه پوره سیب زمینی باید با استفاده از آب سرد، سیب زمینی‌ها را به آرامی بشویید تا روی سطح آن‌ها هیچگونه گل و لای باقی نماند.

  • در این مرحله باید سیب زمینی‌های آماده شده را در یک قابلمه بزرگ بریزید و آن را با آب سرد پر کنید.

  • در ابتدا درجه حرارت گاز را روی زیاد قرار بدهید تا آب به جوش بیاید، سپس درجه حرارت را کم کنید و اجازه بدهید که سیب زمینی‌ها برای مدت 10 الی 20 دقیق به آرامی آب‌پز بشوند.

  • در ابتدا شیر را کمی روی گاز حرارت بدهید تا گرم بشود و کره را هم از داخل یخچال بیرون بیاورید. بسته به اینکه دوست دارید مزه پوره سیب زمینی چقدر کرمی و خامه‌ای باشد، می‌توانید از شیر کم چرب تا شیر پر چرب در آن استفاده کنید. 

  • پس از پخته شدن سیب زمینی‌ها، آن‌ها را درون یک آبکش در سینک ظرفشویی تخلیه کنید و یا با استفاده از یک ملاقه، آن‌ها را دانه دانه از داخل قابلمه بیرون بیاورید.

  • سیب زمینی‌ها را پوست بکنید داخل قابلمه روز گاز قرار بدهید، کره‌ای که از قبل از یخچال بیرون گذاشتید تا به دمای اتاق برسد را روی سیب زمینی‌ها بریزید و شروع کنید به له کردن آن‌ها.

  • در این مرحله باید به آرامی و به تدریج، سس پوره سیب زمینی که از قبل گرم کردید را به سیب زمینی‌های له شده اضافه کنید. کمی این مواد را هم بزنید و اگر حس کردید که سیب زمینی‌ها هنوز به طور کامل به سس آغشته نشده‌اند، مقدار دیگری سس به آن‌ها اضافه کنید تا تمام سیب زمینی‌ها به شکل یکدست به سس آغشته بشوند.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Troy باغ بلور گوشه ای از فعالیت های بچه های مسجد امام حسین علیه السلام کولر گازی 30000 اجنرال پیچک فرکتال اشیانه خنده Diana یادآینده صفحه شخصی مهدی نیازمند Christine