عدس پلو یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که بسیار خوش طعم است و دستور پخت ساده ای دارد.

مواد لازم

  • 3 پیمانه برنج
  •  پیمانه عدس
  • 200 گرم کشمش
  • 3 قاشق غذاخوری پیاز سرخ شده
  • 10 عدد خرما
  • 1 قاشق چایخوری زعفران
  • 200 گرم گوشت چرخ کرده
  • 6 عدد فیله مرغ پخته
  • 1 عدد پیاز
  • روغن
  • نمک، فلفل و زردچوبه

دستور العمل‌

  • برنج را چند ساعت قبل خیس کنید و نمک بزنید.

  • عدس را 1 ساعت خیس کنید و سپس بپزید، مراقب باشید عدس له نشود.

  • برنج را بجوشانید و در آخر، عدس را به آن اضافه کنید و آبکش کنید.

  • یک چهارم لیوان روغن مایع را با سه چهارم لیون آب گرم مخلوط کنید و روی برنج بریزید و برنج و عدس را دم کنید.

  • عدس پلو را می‌توانید ساده و بدون مواد اضافه همراه با ترشی نیز سرو کرد.

  • اضافه کردن عدس پخته به برنج برای آن است که نشاسته اطراف عدس در آب حل شود و باعث چسبندگی برنج و تیره شدن رنگ آن نشود.

  • در انتها بعد از اینکه عدس پلو را در دیس کشیدید، در کنار آن مرغ شده (فیله سرخ شده) به همراه گوشت سرخ شده و کشمش را برای تزئین در اطراف دیس قرار دهید.

  • می‌توانید عدس پلو را با کشمش سرخ شده پلویی به تنهایی یا همراه با گوشت سرو کنید.

  • می‌توانید از خلال بادام و پسته نیز برای تزئین غذا استفاده کنید.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کتاب ها و سخنان شنیدنی بینا BetShopFarsi آموزشی گیم وآی تی mashini Rodney به سوی آرامش toward peace سالم زيبا ملی مدیا | دانلود فیلم و سریال های 2020 با دوبله فارسی از سایت ملی مدیا ساخت انواع تجهیزات آشپزخانه صنعتی و رستوران