زیتون پرورده شمال با رب انار، گردو، روغن زیتون، سبزی های محلی و .تهیه میشود. این چاشنی خوشمزه را با انواع غذا ایرانی و فرنگی میتوان سرو کرد.
چوچاق را خرد کنید. سپس آن را با گردو، گلپر، نمک، سیر رنده شده، آب انار ترش و شیرین مخلوط کنید تا تبدیل به سس شوند.
زیتون را در سس ریخته، مخلوط کنید و در یخچال بگذارید. میتوانید پس از 24 ساعت آن را نوش جان کنید.
اگر زیتون شور یا تلخ است، آنها را در آب قرا دهید و روزی چند بار آب آن را عوض کنید تا تلخی و شوریاش از بین برود. ممکن است این کار بین 2 تا 3 روز طول بکشد. در آخرین مرحله مقدار مناسبی نمک در آب زیتون بریزید تا مزهدار شود. بعد از 2 ساعت زیتون را در صافی بریزید تا آب آن برود و سپس در سس بخوابانید.سیر را میتوانید با پوست حبه کرده، در ظرف در دار بریزید و در فریزر نگهداری کنید. برای هربار استفاده، به مقدار لازم بردارید، زیر شیر آب بگیرید تا پوست آن به راحتی کنده شود. سیر منجمد، نمیپوسد و خراب نمیشود. بوی نامطبوعی هم ندارد و طعم بهتری دارد.
درباره این سایت