تهچین یک غذای ایرانی است که از مخلوط برنج، انواع گوشت (مرغ متداولتر است)، ماست، تخم مرغ و زعفران فراوان درست میشود.
مرغ یا گوشت بره میپزیم به طوری که که پس از پختن یک استکان آب داشته باشد.
استخوانهای مرغ یا بره را میگیریم، زعفران را در کمی آب جوش حل میکنیم.
ماست را به هم میزنیم، نصف زعفران ساییدهی حل شده در آب جوش را با کمی نمک و فلفل و 3 عدد زرده تخم مرغ داخل ماست میریزیم.
در این مرحله مخلوط را به هم بزنید و گوشت یا مرغ را در ماست میخوابانیم.
بهتر است گوشت را روز یا شب قبل در ماست بخوابانیم.
پلو را آبکش میکنیم ته یک ظرف نسوز را 3 عدد زرده تخم مرغ، نصف روغن و یکی و دو ملاقه از ماستی که گوشت را در آن خواباندهایم میریزیم و دو سه کفگیر برنج در این مایه میریزیم.
مایه تهیه شده را در ته ظرف با پشت قاشق صاف میکنیم.
گوشت را روی برنج میچینیم و مقداری برنج روی آن میریزیم. این کار را به صورت لایه لایه تا اتمام گوشت و برنج انجام دهید.
آب مرغ را با بقیه زعفران و سه چهار قاشق سوپ خوری روغن آب کرده و بقیه ماستی که در ظرف باقی مانده مخلوط میکنیم.
این مایه را روی سطح برنج میریزیم و درب ظرف را میبندیم.
ظرف را در فر یا روی آتش قرار میدهیم.
به مدت 1.5 ساعت تا 2 ساعت میگذاریم دم بکشد.
درباره این سایت