کباب برگ یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانیهاست که در دنیا هم شناخته شده است.
ابتدا گوشت را بشویید و در صافی قرار دهید و سپس آن را آماده کباب کنید.
قسمت بالایی فیله را که ضخیمتر است کنار بگذارید و فیله را به اندازه 20 سانتیمتر از طول، ببرید.
قسمت برش زده را روی تخته کار قرار دهید و آن را به صورتی برش بزنید که گوشت به شکل صفحهای درآید.
ضخامت گوشت بازشده حداکثر یک سانتی متر باشد.
سپس گوشت را برگردانید تا قسمت بازشده روی تخته کار قرار گیرد. بعد با پشت یک چاقوی سنگین ضربات یکدست و کنترل شدهای روی گوشت بزنید.
این ضربات باید در طول گوشت زده شود. گوشت را به صورتی کاردی کنید که از هم پاره نشود.
حالا از جهت عکس (یعنی از عرض) گوشت را به پهنای 6 تا 8 سانتیمتر ببرید.
طول کباب را 20 سانتیمتر و وزن آن را تا 150 گم در نظر بگیرید.
هرچه به بالای کباب نزدیکتر شوید پهنای آن کم میشود.
سپس سیخ را از پایین به میان گوشت فرو برده و به سمت بالا حرکت دهید، تا سیخ کاملا میان گوشت قرار گیرد.
اضافههای گوشت را با کارد از دو طرف بگیرید تا کباب شکل منظم و زیبایی پیدا کند.
در ادامه با پشت چاقو و در جهت عکس برشها، آهسته روی قسمتهای کاردی شده بزنید تا بافت گوشت یکدست شود.
درباره این سایت