کباب کوبیده را میتوان با گوشتهای مختلفی همانند: گوشت گوسفند، گاو و مرغ درست کرد. محبوبترین کباب کوبیده، کباب کوبیده تهیه شده با گوشت گوسفند با مقداری چربی است که طعم پیاز موجود در آن مناسب باشد.
در کل برای تهیه کباب کوبیده، 20 درصد پیاز و 80 درصد گوشت لازم است.
ابتدا گوشت گوسفندی را با چرخ دنده درشت، سپس چرخ دنده ریز چرخ میکنیم.
سپس پیاز را چرخ میکنیم و همراه با نمک و گوشت به مدت نیم ساعت ورز میدهیم.
به هر سیخ کباب، کمی زعفران اضافه میکنیم.
سپس گوشتهای آماده شده را به سیخ کشیده و روی شعله کباب پز قرار میدهیم.
هر چند ثانیه سیخها را میچرخانیم تا کاملا بپزند.
سیخهای کباب را همراه با گوجه کبابی، ریحان، پیاز و سیب زمینی سرخ کرده تزیین کرده و سرو کنید.
درباره این سایت