کباب تابه ای (کباب دیگی) یکی از خوراکهای ایرانی است که اغلب از گوشت گوسفندی چرخکرده برای تهیه این غذا استفاده میشود.
ابتدا پیاز را ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید.
با گوشت مخلوط کنید و نمک و ادویهها را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.
کف تابه را چرب کنید و گوشت را در تابه به ضخامت 2 تا 3 سانتیمتر پهن کنید.
سطح گوشت را کاملا صاف کنید.
کباب را به تکههای 4 سانتیمتری تقسیم کنید، بین کبابها فاصله بدهید.
گوجهها را نصف کرده و روی کبابها بچینید.
درب تابه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا کبابها با آب خودشان بپزند.
اگر با یک کاردک یا کفگیر کبابها را بچرخانید تا روی دیگر آن نیز سرخ شود.
در 5 دقیقه آخر سماق را روی کبابها بپاشید و بگذارید کمی سرخ شود.
در صورت تمایل فلفلها را در ده دقیق آخر به کبابها اضافه کنید.
این کبابها را با کته و کره سرو کنید.
درباره این سایت