کباب تابه ای (کباب دیگی) یکی از خوراک‌های ایرانی است که اغلب از گوشت گوسفندی چرخ‌کرده برای تهیه این غذا استفاده می‌شود.

مواد لازم

  • 750 گرم گوشت چرخ کرده
  • 4 عدد گوجه فرنگی
  • 2 قاشق غذاخوری سماق
  • روغن
  • 6 عدد فلفل کبابی
  • نمک و فلفل و زردچوبه
  • 2 عدد پیاز

دستور العمل‌

  • ابتدا پیاز را ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید.

  • با گوشت مخلوط کنید و نمک و ادویه‌ها را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.

  • کف تابه را چرب کنید و گوشت را در تابه به ضخامت 2 تا 3 سانتی‌متر پهن کنید.

  • سطح گوشت را کاملا صاف کنید.

  • کباب را به تکه‌های 4 سانتی‌متری تقسیم کنید، بین کباب‌ها فاصله بدهید.

  • گوجه‌ها را نصف کرده و روی کباب‌ها بچینید.

  • درب تابه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا کباب‌ها با آب خودشان بپزند.

  • اگر با یک کاردک یا کفگیر کباب‌ها را بچرخانید تا روی دیگر آن نیز سرخ شود.

  • در 5 دقیقه آخر سماق را روی کباب‌ها بپاشید و بگذارید کمی سرخ شود.

  •  در صورت تمایل فلفل‌ها را در ده دقیق آخر به کباب‌ها اضافه کنید.

  • این کباب‌ها را با کته و کره سرو کنید.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Steve درمان بیماری ها ES رونق تولید Rick Deb روستا Chris Confab