طرز تهیه اشکنه خوشمزه

اشکنه یکی از خوراک‌های ایرانی است که به صورت معمول با نان میل می‌شود. این خوراک تاریخچه‌ای طولانی دارد و ابتدا در نواحی خراسان پُخته شده است.

مواد لازم

  • 1 عدد سیب زمینی
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1 عدد پیاز
  • 1 قاشق شنبلیله خشک
  • 1 قاشق غذاخوری آرد گندم
  • روغن
  • 1 قاشق چایخوری زردچوبه
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • یک قابلمه کوچک و با دیواره بلند انتخاب می‌کنیم و در آن پیاز خرد شده را در روغن به طور کامل تفت می‌دهیم.

  • وقتی پیاز داغ حاضر شد، زردچوبه و شنبلیله را به آن اضافه می‌کنیم و حدود یک دقیقه تفت می‌دهیم.

  •  تا سه چهارم قابلمه را آب جوش می‌ریزیم. آرد را با حدود نصف استکان آرد سرد مخلوط کرده و با قابلمه اضافه می‌کنیم.

  • توجه داشته باشید که آرد به خوبی در استکان حل شود و گلوله گلوله نشود.

  • سپس سیب زمینی را پوست کنده و به صورت نگینی خرد کرده و به مخلوط اضافه می‌کنیم.

  • در این مرحله نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم غذا به مدت 30 دقیقه با درب بسته بپزد.

  • حرارت را زیاد کرده و اجازه می‌دهیم تا محتویات قابلمه به خوبی بجوشد.

  • سپس تخم مرغ‌ها را با فاصله دو دقیقه یکی یکی در قابلم می‌اندازیم.

  • حدود ده دقیقه صبر می‌کنیم تا تخم مرغ‌ها به صورت تک تک کاملا ببندد.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

قصر موزیک لبخند شيرين Barbara تصاویر شخصی حسن سارانی دکی دیدکار لاغری سریع شرکت صنایع غذایی مینو شرق گروه تخصصی اجاره ماشین در کیش وبلاگ بانک کتاب پایتخت