قطاب نوعی شیرینی ایرانی است. این شیرینی از معروف‌ترین شیرینی‌های سنتی شهرهای یزد و کرمان است.

مواد لازم

  • 65 گرم روغن قنادی یا روغن جامد
  • 65 گرم ماست
  • 125 گرم آرد
  • ⅛ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ⅛ قاشق چایخوری وانیل
  • پودر قند و پودر پسته به مقدار لازم برای تزیین
  • روغن مایع سرخ کردنی

مواد میانی قطاب

  • 70 گرم گردوی نیم کوب یا پودر بادام
  • 35 گرم پودر قند
  • ½ قاشق چایخوری پودر هل
  • 1 قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ یا گلاب

دستور العمل‌

  • روغن را کمی با همزن برقی بزنید تا یکدست و نرم شود.

  • سپس ماست، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید و آرد را اضافه کنید تا خمیری لطیف بدست آید.

  • ممکن است آرد بیشتری لازم شود.

  • روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت استراحت دهید.

  • گردو، پودر قند و هل را مخلوط کرده و کم‌کم سفیده تخم مرغ را اضافه کنید تا خمیر سفت و منسجمی به دست آید.

  • آن را کنار بگذارید.

  •  سپس خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به ضخامت چند میلی‌متر پهن کنید و با کاتر گرد حدود چند سانتی متر قالب بزنید.

  • با یک قاشق چایخوری از مواد میانی را در مرکز آن قرار داده و لبه‌ها را روی هم قرار دهید تا فرم نیم دایره بگیرد.

  • لبه‌ها را خوب فشار دهید و بپیچید و بعد روی یک سینی قرار دهید و آن را با نایلون بپوشانید.

  • روغن را داخل قابلمه کوچکی بریزید تا حداقل 5 سانتی متر از ارتفاع قابلمه پر شود.

  • اجازه دهید قابلمه داغ شود و قطاب‌ها را در روغن داغ به مدت 2 دقیقه سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

  • سپس آن‌ها را با توری از روغن خارج کنید و روی کاغذ آشپزی بگذارید و پس از سرد شدن در پودر قند بغلتانید.

  • در صورت تمایل روی آن کمی پودر پسته بپاشید.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Xe42 Fashion Wearzius NZ امید ظریفی تعمیر پکیج سرویس پکیج ایران رادیاتور بوتان Jennifer دانلود سریال مانکن 1080p سایت دانستنی های روز Kevin راشل دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد.