همه ما تا به حال چندین پیش غذا و میان وعده که با ذرت درست شدهاند امتحان کردهایم. یکی از این پیش غذاها یا میان وعدهها ذرت مکزیکی است.
کره را درون ظرفی مناسب روی حرارت بگذارید تا آب شود.
قارچ را با کره تفت دهید تا آب آن کاملا گرفته شود.
ذرت پخته شده را به قارچها اضافه کنید و برای چند دقیقه با هم تفت دهید.
سپس ادویه و نمک را به مخلوط ذرت و قارچ اضافه کنید.
در مرحله بعد سس مایونز را اضافه کنید و خوب با مواد هم بزنید.
حرارت را کم کنید و پنیر پیتزا را اضافه کنید تا کاملا آب شود و با ذرتها کاملا مخلوط شود.
ذرت مکزیکی آماده است و باید آن را با کمی فلفل، آویشن و یک برش لیموی تازه سرو کنید.
درباره این سایت