ترشی لیته یکی از محبوب‌ترین انواع ترشی میان ما ایرانی‌هاست. در ادامه روش دوم درست کردن این ترشی خوشمزه را آموزش خواهیم داد.

مواد لازم

  • 10 عدد بادمجان متوسط
  • 20 حبه سیر
  • نصف گل کلم
  • فلفل سبز به مقدار لازم
  • 3 عدد هویج
  • نمک و زردچوبه به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • بادمجان‌ها را در فر یا کباب پز کبابی می‌کنیم تا کاملا پخته شود. (دقیقا مانند بادمجان کبابی میرزاقاسمی)

  • سپس آن‌ها را پوست می‌کنیم و کمی نمک می‌زنیم و روی پارچه می‌چینیم تا آب آن‌ها کاملا گرفته شود.

  • هویج‌ها را رنده کرده و نمک می‌زنیم و روی پارچه می‌ریزیم تا آب آن گرفته شود.

  • گل کلم و سیر و فلفل را خرد می‌کنیم و نمک زده و روی پارچه می‌ریزیم تا آب آن‌ها هم گرفته شود. (نصف روز به همین حالت بمانند)

  • سپس بادمجان‌ها را ساطوری کرده و در ظرفی ریخته و همه مواد را به آن اضافه می‌کنیم و سرکه را روی آن می‌ریزیم.

  • این ترشی چون با بادمجان کبابی درست شده و عطر و طعم بادمجان کبابی را دارد ادویه ترشی در آن نمی‌ریزیم.

  • فقط کمی زردچوبه و سیاه دانه به آن اضافه می‌کنیم.

  • این لیته بسیار ملایم و خوش طعم است.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : ترشی ,می‌کنیم ,کبابی ,پارچه ,می‌ریزیم ,آن‌ها ,بادمجان کبابی ,اضافه می‌کنیم ,پارچه می‌ریزیم ,ترشی لیته ,مقدار لازم
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

به چمنزار بیا Daily Me در مشرق تاریخ طایفه بزرگ میرزاوند حسابدار دانلود روزانه roga My weblog وَ قالَ الرَّسوُلُ: کلاس