ترشی لیته یکی از محبوبترین انواع ترشی میان ما ایرانیهاست. در ادامه روش دوم درست کردن این ترشی خوشمزه را آموزش خواهیم داد.
بادمجانها را در فر یا کباب پز کبابی میکنیم تا کاملا پخته شود. (دقیقا مانند بادمجان کبابی میرزاقاسمی)
سپس آنها را پوست میکنیم و کمی نمک میزنیم و روی پارچه میچینیم تا آب آنها کاملا گرفته شود.
هویجها را رنده کرده و نمک میزنیم و روی پارچه میریزیم تا آب آن گرفته شود.
گل کلم و سیر و فلفل را خرد میکنیم و نمک زده و روی پارچه میریزیم تا آب آنها هم گرفته شود. (نصف روز به همین حالت بمانند)
سپس بادمجانها را ساطوری کرده و در ظرفی ریخته و همه مواد را به آن اضافه میکنیم و سرکه را روی آن میریزیم.
این ترشی چون با بادمجان کبابی درست شده و عطر و طعم بادمجان کبابی را دارد ادویه ترشی در آن نمیریزیم.
فقط کمی زردچوبه و سیاه دانه به آن اضافه میکنیم.
این لیته بسیار ملایم و خوش طعم است.
درباره این سایت