مسقطی یک شیرینی نرم و شفاف است که با گلاب، نشاسته، شکر و آب تهیه می‌شود. این شیرینی معمولا در کنار کلوچه در ابتدای سال جدید شمسی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مواد لازم

  • 100 گرم نشاسته گل
  • 20 عدد دانه هل
  • 200 گرم شکر
  • 50 گرم بادام بو داده شده
  • 3 پیمانه آب سرد
  • 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
  • ¼ پیمانه گلاب
  • 2 قاشق غذاخوری باتکای سفید
  • 50 گرم روغن آب شده
  • ¼ پیمانه پودر پسته و بادام

دستور العمل‌

  • نشاسته و آب را در کاسه‌ای بریزید و هم بزنید تا نشاسته در آب حل شود.

  • این مایه را از صافی رد کنید و در قابلمه‌ی لعابی یا استیل بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مایه غلیظ شود و جوش بیاید.

  • در این زمان شکر و باتکا را اضافه کنید و مرتب به هم بزنید تا مایه غلیظ شود.

  • سپس زعفران، گلاب، دانه‌ی هل و خلال بادام را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا غلظت مایه به حدی برسد که جای قاشق روی آن بماند.

  • سپس روغن را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید که روغن جذب مایه شود.

  • در انتها یک قالب باقلوا را خوب چرب کنید و مایه‌ی مسقطی را در آن بریزید.

  • با پشت یک قاشقِ چرب، مسقطی را صاف کنید و یک لایه پودر پسته روی آن بپاشید.

  • اجازه دهید مسقطی یک شب در یخچال بماند تا خنک شود. سپس آن را ببرید و در ظرف بچینید.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ مطالب خواندنی پنجره ی نسیم نماي کامپوزيت فیزیک 1 مهرنویس روستا دانلود آرمین رایانه رنگین کمان ايليادکور|سرويس خواب کودک و نوجوان- تخت و سيسموني نوزاد infomanage