جوجه‌کباب یکی از خوراک‌های اصیل ایرانی و از رده کباب‌های سنتی ایران است. در پخت جوجه‌کباب، قطعات خردشده گوشت مرغ را برای مدتی تقریباً طولانی (حدود سه ساعت) در یک ظرف پر از آبلیمو، پیاز خرد شده، زعفران و ادویه‌جات قرار می‌دهند و پس از اینکه قطعات گوشت طعم دار شد، آنها را به یک سیخ بلند می‌کشند و روی کباب‌پز و به وسیله آتش مستقیم، کباب می‌کنند.

مواد لازم

  • 500 گرم مرغ بدون استخوان مخلوط ران و سینه
  • 300 گرم جوجه با استخوان خردشده و مخلوط
  • 3 عدد پیاز
  • 2 حبه سیر
  • ادویه کبابی به مقدار لازم
  • زعفران به مقدار لازم
  • لیمو ترش با پوست به تعداد لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • آبلیمو به مقدار لازم
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • 100 گرم کره
  • ½ پیمانه ماست
  • سماق به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • مرغ‌ها را جدا از هم (مخلوط و سینه) با پیاز خلالی، نمک درشت، کمی زعفران و کمی روغن مایع مخلوط کنید و در یک ظرف دربسته داخل یخچال بگذارید.

  • ران و سینه‌ی مخلوط را خرد کنید و با پیاز خلالی، نمک و کمی روغن مایع مخلوط کنید و در ظرف دربسته در یخچال بگذارید.

  • جوجه‌های با استخوان را نیز با پیاز خلال شده، زعفران، یک حبه سیر، نمک و کمی روغن مخلوط کنید و در یخچال بگذارید.

  • مرغ‌ها 12 تا 24 ساعت در این مخلوط بخوابانید.

  • برای تهیه جوجه ماستی، می‌توانید بعد از چند ساعت یا از همان اول به مرغ خرد شده ماست اضافه کنید.

  • به جز جوجه کباب برگی، بقیه جوجه‌ها را به سیخ بکشید و در یخچال نگه دارید.

  • برای جوجه کبابی برگی سینه را از کتف جدا کنید.

  • سینه را روی میز کار یا تخته بگذارید و به قسمت‌های باریک حداکثر 2 سانتی متری برش دهید.

  • در این مرحله به ترتیب از تکه‌های بزرگتر به کوچک‌تر به سیخ بکشید.

  • دو طرف آن را منظم کنید تا به صورت مخروطی درآید.

  • آتش یا کباب پز را آماده کنید و جوجه‌ها را کره بمالید و روی آتش، کباب کنید.

 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Jim حقوقي Matthew دانلود فیلم های جدید زیرنویس فارسی هواشناسی آذربایجان استارت آپ سیستم عامل مدارس آنی بیمه شو Beth Gretchen