جوجهکباب یکی از خوراکهای اصیل ایرانی و از رده کبابهای سنتی ایران است. در پخت جوجهکباب، قطعات خردشده گوشت مرغ را برای مدتی تقریباً طولانی (حدود سه ساعت) در یک ظرف پر از آبلیمو، پیاز خرد شده، زعفران و ادویهجات قرار میدهند و پس از اینکه قطعات گوشت طعم دار شد، آنها را به یک سیخ بلند میکشند و روی کبابپز و به وسیله آتش مستقیم، کباب میکنند.
مرغها را جدا از هم (مخلوط و سینه) با پیاز خلالی، نمک درشت، کمی زعفران و کمی روغن مایع مخلوط کنید و در یک ظرف دربسته داخل یخچال بگذارید.
ران و سینهی مخلوط را خرد کنید و با پیاز خلالی، نمک و کمی روغن مایع مخلوط کنید و در ظرف دربسته در یخچال بگذارید.
جوجههای با استخوان را نیز با پیاز خلال شده، زعفران، یک حبه سیر، نمک و کمی روغن مخلوط کنید و در یخچال بگذارید.
مرغها 12 تا 24 ساعت در این مخلوط بخوابانید.
برای تهیه جوجه ماستی، میتوانید بعد از چند ساعت یا از همان اول به مرغ خرد شده ماست اضافه کنید.
به جز جوجه کباب برگی، بقیه جوجهها را به سیخ بکشید و در یخچال نگه دارید.
برای جوجه کبابی برگی سینه را از کتف جدا کنید.
سینه را روی میز کار یا تخته بگذارید و به قسمتهای باریک حداکثر 2 سانتی متری برش دهید.
در این مرحله به ترتیب از تکههای بزرگتر به کوچکتر به سیخ بکشید.
دو طرف آن را منظم کنید تا به صورت مخروطی درآید.
آتش یا کباب پز را آماده کنید و جوجهها را کره بمالید و روی آتش، کباب کنید.
درباره این سایت