کیک یزدی یکی از خوشمزه‌ترین کیک‌های سنتی ایرانی است. دستور اصلی این کیک محبوب و خوش طعم به شهر باستانی یزد تعلق دارد.

مواد لازم

  • 225 گرم آرد سفید
  • 200 گرم شکر
  • 150 گرم روغن
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • ½ قاشق چایخوری وانیل
  • 1 پیمانه شیر یا ماست

دستور العمل‌

  • تخم مرغ و شکر را مخلوط می‌کنیم کمی به هم می‌زنیم بعد ظرف را در آب گرمی قرار می‌دهیم و مرتب به هم می‌زنیم تا شکر حل شده مایه کمی گرم شود.

  •  بعد مایه را از آب خارج می‌کنیم و باز هم آنرا خوب به هم می‌زنیم تا مایه سرد شود و بعد آرد را می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم و جوش شیرین و بیکینگ پودر و وانیل را در شیر یا ماست حل می‌کنیم.

  •  آنرا داخل مایه آرد و تخم مرغ می‌ریزیم و در آخر کار کره را کمی می‌زنیم تا نرم و لطیف شود و آنرا به مایه اضافه می‌کنیم و مایه را در قالب‌های کوچکی که قبلا کمی چرب کرده‌ایم می‌ریزیم و قالب‌ها را در سینی فر می‌چینیم.

  • سینی را در فر با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت 45 دقیقه قرار می‌دهیم.

  • کیک‌ها باید پف کرده و طلایی شوند و بعد از سرد شدن از قالب‌ها خارج می‌کنیم.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

****خدمات کامپیوتری قزوین نرم افزار درمنزل و محل کار*** ویژگی های شخصیت سالم قرار ناتمام بدون عنوان مدرسه شاد rasha آریا اسمعیلی پارسیان ماینر تنباکو