کیک یزدی یکی از خوشمزهترین کیکهای سنتی ایرانی است. دستور اصلی این کیک محبوب و خوش طعم به شهر باستانی یزد تعلق دارد.
تخم مرغ و شکر را مخلوط میکنیم کمی به هم میزنیم بعد ظرف را در آب گرمی قرار میدهیم و مرتب به هم میزنیم تا شکر حل شده مایه کمی گرم شود.
بعد مایه را از آب خارج میکنیم و باز هم آنرا خوب به هم میزنیم تا مایه سرد شود و بعد آرد را میریزیم و مخلوط میکنیم و جوش شیرین و بیکینگ پودر و وانیل را در شیر یا ماست حل میکنیم.
آنرا داخل مایه آرد و تخم مرغ میریزیم و در آخر کار کره را کمی میزنیم تا نرم و لطیف شود و آنرا به مایه اضافه میکنیم و مایه را در قالبهای کوچکی که قبلا کمی چرب کردهایم میریزیم و قالبها را در سینی فر میچینیم.
سینی را در فر با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت 45 دقیقه قرار میدهیم.
کیکها باید پف کرده و طلایی شوند و بعد از سرد شدن از قالبها خارج میکنیم.
درباره این سایت