اگر بخواهیم یک غذای شیرازی معروف را به شما معرفی کنیم بدون شک اول از همه به سراغ کلم پلو خواهیم رفت. در تهیه این غذا از برنج، کلم و مقداری گوشت قلقلی استفاده میشود.
برنج را با مقداری نمک از چند ساعت قبل خیس میکنیم.
کلمها را شسته و به صورت خلال خرد و با نمک و فلفل و زردچوبه سرخ میکنیم.
حین سرخ شدن 2 قاشق آبلیمو به آن اضافه میکنیم.
سبزی را پس از اینکه تمیز کردیم شسته و خرد میکنیم.
برنج را با نصف قاشق مرباخوری زردچوبه میجوشانیم، آبکش میکنیم.
سبزی و کلم سرخ شده را در صافی با برنج مخلوط میکنیم.
مواد را در قابلم میریزیم و دم میکنیم.
پیاز را روی گوشت چرخ کرده رنده میکنیم.
آرد نخودچی، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم.
آنها را به صورت کوفته ریزه در میآوریم و سرخ میکنیم.
پیاز را هم خرد و سرخ میکنیم.
کوفتهها را وسط پلو میگذاریم تا همراه پلو دم بکشد.
وقتی پلو دم کشید آن را در دیس میکشیم و با پیاز تزیین میکنیم.
درباره این سایت