مربای کدو حلوایی یکی از مرباهایی است که معمولا مادربزرگها برای خانواده تهیه می کردنند. در این مقاله طرز تهیه مربای کدو حلوایی را به شما آموزش خواهیم داد.
کدو را پس از شستن پوست گرفته و به صورت ورقههایی که قطر آن حدود 1.5 سانتیمتر باشد در میآوریم.
با قالب شیرینیهای ریز، آن را قالب زده و یا به اشکال هندسی منظم در میآوریم.
آهک و آب را مخلوط میکنیم و میگذاریم کاملا ته نشین شود.
آب روی آنرا جدا کرده سپس کدوها را در آن ریخته و میگذاریم یک شبانه روز بماند.
آنگاه کدوها را در آبکش ریخته و میشوییم و به مدت 2 تا 3 ساعت در آب سرد میریزیم و چند بار آب آنرا عوض میکنیم.
آب و شکر را روی حرارت میگذاریم تا کاملا به جوش آید و به مدت 15 دقیقه بجوشد، سپس کدوها را در آن ریخته شعله را کم میکنیم تا آرام آرام بجوشد.
درب ظرف را نمیگذاریم. این مربا تقریبا باید به مدت طولانی روی حرارت بماند (حدود 4 تا 5 ساعت)
زمانی که شربت مربا تقریبا رو به غلظت میرود جوهر لیمو را اضافه کرده و در پایان دانههای هل را نیز در مربا میریزیم.
این مربا بسیار زیباست. قطعات کدو حتما باید داخل شهد باشد تا شفاف و پر شهد بماند.
درباره این سایت