سکنجبین در واقع سرکه و انگبین و مخلوطی است از سرکه و عسل که به میزان و مقدار معین در هم می‌آمیختند و از مخلوط آن شربتی خوشگوار و معطر و فرح بخش به وجود می‌آوردند.

مواد لازم

  • 2 لیوان شکر (یا همین میزان عسل)
  • 2 لیوان آب
  • 1 قاشق غذاخوری سرکه
  • 1 قاشق غذاخوری عرق نعنا (یا 250 گرم نعنای تازه)

دستور العمل‌

  • ابتدا شکر و آب را در قابلمه‌ای بریزید و مخلوط کنید.

  • قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید ده دقیقه بجوشد.

  •  بعد از حل شدن شکر و جوش آمدن شربت، سرکه را اضافه کنید.

  • مخلوط را دو دقیقه دیگر بجوشانید.

  • سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود.

  • وقتی شربت کاملا خنک شد، عرق نعنا یا برگ‌های شسته شده نعنانع تازه را به آن اضافه کنید و به هم بزنید.

  • در این مرحله شربت کمی عطر و بوی نعناع می‌گیرد و مرحله پایانی است و هم اکنون شربت آماده است.

طرز تهیه شربت سکنجبین خیار

  • داخل شربت سکنجبین مقداری خیار ریز ریز کرده و یخ می‌ریزیم و سکنجبین خیار تهیه می‌کنیم که بسیار برای فصول گرم سال مطلوب است. این شربت بهترین چیز برای رفع عطش در هوای گرم است.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

sangsng Naomi دکوارسیون داخلی منزل فصلِ عاشقیها پاییز ... Dipesh مارال ( قصه ها ، شعرها و یادداشت های علیرضا ذیحق) تصاویرروستای چوخون Fixamooz از دستگاه یو پی وی سی چه میدانید