همانطور که گفتیم برای درست کردن قارچ سوخاری چند روش متفاوت وجود دارد. یکی از این روش‌ها سرخ کردن قارچ‌ها در روغن است که در ادامه به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم

  • 20 عدد قارچ
  • 2 عدد تخم مرغ
  • ½ فنجان آرد
  • 1 فنجان آرد سوخاری
  • روغن
  • پودر پاپریکا، فلفل سیاه و نمک
  • ⅛ لیوان شیر

دستور العمل‌

  • قارچ‌ها را تمیز کرده یا بشویید و خشک کنید، سپس روی آن‌ها کمی نمک بپاشید، و کناری بگذارید.

  • در یک کاسه کم عمق، آرد سوخاری، پاپریکا، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.

  • در یک کاسه کم عمق جداگانه تخم مرغ‌ها را با شیر هم بزنید تا بافتی یکدست پیدا کند.

  • در یک ظرف دیگر، آرد را قرار دهید.

  • قارچ‌ها را در ظرف آرد بغلتانید تا یک لایه آرد روی آن‌ها را بپوشاند. 

  • در مرحله سوم قارچ‌ها را درون پودر سوخاری بغلتانید. 

  • این مراحل را برای تمام قارچ‌ها انجام دهید. 

  • درون یک ظرف کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.

  • قارچ‌ها را درون روغ بیاندازید تا سرخ و طلایی شوند.

  • قارچ سوخاری را با سس مورد علاقه خود سرو کنید.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Aisha پسری در حال شکل گیری! يازدهمين دوره انتخابات مجلس 98 گلستان وبلاگ فایل های علمی آموزشی دیوارپوش پیاله چت GoodBye Stephen