فصل رسیدن کنگر بهار است، به همین دلیل بسیاری در فصل بهار به سراغ تهیه یک خورشت ایرانی و خوشمزه به نام خورشت کنگر می‌روند.

مواد لازم

  • 1 کیلوگرم کنگر
  • 500 گرم گوشت ماهیچه
  • 2 عدد پیاز
  • 500 گرم نعناع و جعفری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • 4 قاشق سوپخوری آبلیمو
  •  روغن مایع به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت می‌دهیم. کمی زردچوبه می‌ریزیم سپس گوشت خرد شده و البته شسته شده را اضافه کرده تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت عوض شود.

  • تیغ‌های کنگر را با قیچی جدا می‌کنیم و بعد از شستن به اندازه 2 بند انگشت خرد می‌کنیم.

  • بعد از آن با روغن کمی تفت داده  و نعنا و جعفری شسته و خرد شده را به آن اضافه می‌کنیم، تا با کنگر تفت داده شود.

  • سپس مواد را به گوشت اضافه می‌کنیم می‌گذاریم با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.

  • در آخر آبلیمو و نمک را به خورشت اضافه می‌کنیم.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

قصه نویسی ، داستان نویسی ، خاطره نویسی نوروز 1398 آموزش بورس و بازار سرمایه 1009.parsablog.com بهترین سایت مجله علمي آموزشي دانش سنتر ساخت اپلیکیشن وبلاگ همه کاره نوین وِی افرا تور مقالات شبکه و اخبار روز تکنولوژي دانلود آهنگ های جدید - ریمیکس شاد