فصل رسیدن کنگر بهار است، به همین دلیل بسیاری در فصل بهار به سراغ تهیه یک خورشت ایرانی و خوشمزه به نام خورشت کنگر می‌روند.

مواد لازم

  • 1 کیلوگرم کنگر
  • 500 گرم گوشت ماهیچه
  • 2 عدد پیاز
  • 500 گرم نعناع و جعفری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • 4 قاشق سوپخوری آبلیمو
  •  روغن مایع به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت می‌دهیم. کمی زردچوبه می‌ریزیم سپس گوشت خرد شده و البته شسته شده را اضافه کرده تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت عوض شود.

  • تیغ‌های کنگر را با قیچی جدا می‌کنیم و بعد از شستن به اندازه 2 بند انگشت خرد می‌کنیم.

  • بعد از آن با روغن کمی تفت داده  و نعنا و جعفری شسته و خرد شده را به آن اضافه می‌کنیم، تا با کنگر تفت داده شود.

  • سپس مواد را به گوشت اضافه می‌کنیم می‌گذاریم با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.

  • در آخر آبلیمو و نمک را به خورشت اضافه می‌کنیم.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نمره ها Anime ماشین ظرفشویی صنعتی طالقان دیار اهل دلان تجهیزات عکاسی و نور پردازی حرفه ای مهدی فرشی آموزش نرم افزار 09127424529 انواع بیمه و بیمه تکمیل درمان ربات افزایش فالوور