شیرینی پنجره ای یک مدل شیرینی ترد و خوشمزه است و شیرینی سنتی کشورهای اسکاندیناوی است. تنها چیزی که برای درست کردن این شیرینی لازم دارید، قالب‌های مخصوص شیرینی پنجره ای و یاد گرفتن چند ترفند ساده برای درست کردن آن است.

مواد لازم

  • ⅔ لیوان نشاسته
  • 2 قاشق غذاخوری گلاب
  • ⅓ لیوان آب
  • 4 عدد تخم مرغ
  • ½ پیمانه آرد سفید
  • 2 قاشق غذاخوری آرد برنج

دستور العمل‌

  • ایتدا درون کاسه‌ای، نشاسته و مخلوط گلاب و آب را کاملا هم میزنیم تا یکدست شود.

  • تخم مرغ‌ها را دانه به دانه به مخلوط نشاسته و آب اضافه می‌کنیم و با همزن هم می‌زنیم تا کاملا یکدست شود.

  • آرد برنج و آرد سفید را الک می‌کنیم و به مایه اضافه می‌کنیم.

  • با همزن مایه را هم می‌زنیم تا کاملا یکدست شود.

  • درون یک ماهیتابه روغن بریزید و بگذارید خوب داغ شود. روغن باید روی شیرینی را بپوشاند تا به طور یکدست سرخ شوند.

  • قبل از اینکه قالب را درون خمیر شیرینی بزنید، ابتدا آن را درون روغن داغ شده قرار دهید تا کمی گرم شود.

  • قالب را درون مواد شیرینی بزنید، دقت کنید که مواد نباید از لبه‌های قالب بالا بیاید واگرنه شیرینی از قالب جدا نخواهد شد.

  • شیرینی‌ها را برای چند دقیقه درون روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.

  • با تمام مایه به همین ترتیب شیرینی پنجره‌ای درست می‌کنیم تا مواد تمام بشود.

  • شیرینی پنجره‌ای را با کمی پودر قند، دارچین یا پودر پسته تزیین کنید.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : شیرینی ,یکدست ,می‌کنیم ,مواد ,قالب ,روغن ,شیرینی پنجره ,درون روغن ,شیرینی پنجره‌ای ,شیرینی بزنید، ,اضافه می‌کنیم
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مدل لباس مجلسی زنانه هواداران حاج عبدالرحیم نوربخش رنگ صدفی موج دریا SubTitle Master سایت تفریحی کیلرکت شرکت فنی و مهندسی آرشیت مهر رایانه دو کلمه حرف حساب