پاناکوتا یک دسر سنتی ایتالیایی است که ترجمه لغوی آن به معنای "خامه پخته شده" است. این خامه در اصل برای منطقه پیدمونت در ایتالیا است و ترکیبی از خامه شیرین شده و ژلاتین است.
شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید.
بعد از اینکه کمی حرارت شیر بالا رفت (دقت کنید شیر نباید بجوشد)، پودر ژلاتین را به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا در شیر حل شود.
دقت کنید که در تمام مدت زمانی که ژلاتین را درون شیر حل میکنید، شیر نباید بجوشد.
در ظرفی دیگر شکر را به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
ترکیب خامه و شکر را به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود و وانیل را هم اضافه کنید.
مخلوط خامه و شیر را از روی حرارت بردارید، برای چند دقیقه باز هم هم بزنید تا کمی از حرارت بیوفتد و سپس درون ظرفهای مورد نظر بریزید. اگر احساس میکنید ژلاتین کاملا درون شیر حل نشده، ابتدا مایع را از صافی بگذرانید.
ظرفهای پاناکوتا را برای چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.
هنگام سرو پاناکوتا را با انواع میوههای تازه و سس شکلات تزیین کنید.
درباره این سایت