همه ما معمولا کوکو سبزی را بدون فر و در ماهیتابه و با روغن درست میکنیم اما اگر دوست دارید استفاده از روغن را به حداقل برسانید میتوانید کوکو سبزی را در فر درست کنید. در این مطلب طرز تهیه کوکو سبزی در فر را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم
- سبزی پاک کرده و خرد شده کوکو شامل تره، جعفری، گشنیز، شوید و برگ سیر تازه: ۷۰۰ گرم
- تخم مرغ: ۷ عدد
- سیر ریز رنده شده: ۲ حبه درشت
- پیاز کوچک: ۱ عدد ریز رنده شده
- پیاز داغ خشک: ۱ قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده غلیظ: ۱ قاشق غذاخوری
- گردو ریز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
- زرشک: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
- آرد: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کوکو سبزی در فر
- برای درست کردن کوکو سبزی(kookoo sabzi) ساده و خوشمزه پفدار در فر ابتدا باید فر را روشن کنید و در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.
- تخم مرغها را در یک ظرف بشکنید و با زعفران، سیر رنده شده، پیاز رنده شده و آب گرفته شده، پیاز خشک، نمک و فلفل سیاه خوب هم بزنید.
- بعد از اینکه تخممرغ را کاملا هم زدید سبزی را هم به تخم مرغ اضافه کنید و باز هم بزنید تا سبزی و تخم مرغ خوب با هم ترکیب شوند. سبزیها باید به تخم مرغ آغشته باشند و مقدار تخم مرغ کم نباشد.
- حالا گردو و زرشک را اضافه کنید. کف قالب فر را چرب کنید و مواد را در قالب فر بریزید و با ته قاشق پهن کنید. مایه کوکو سبزی را ابتدا به مدت ۵ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه فر بپزید و سپس دمای فر را به ۱۷۰ درجه سانتیگراد برسانید تا کوکو حسابی در دمای کمتر مغز پخت شود.
- به محض اینکه بوی کوکو سبزی را حس کردید قالب را از فر بیرون بیاورید، روی کوکو سبزی دو قاشق غذاخوری روغن مایع بریزید و سپس گریل فر را روشن کنید.
- قالب را به فر برگردانید تا کوکوها به مدت ۵ دقیقه دیگر گریل شوند. بعد از ۵ دقیقه یا کمتر (اگر احساس کردید روی کوکو پخته شده) قالب را از فر بیرون بیاورید و بلافاصله کوکو را در ظرف مورد نظر سرو کنید.
درباره این سایت