سوهان عسلی سوغات اصفهان و یکی از انواع شیرینی‌های سنتی ایرانی است. در این نوع سوهان، بادام، شکر و زعفران، عسل و روغن بکار می‌رود.

مواد لازم

  • 1.5 پیمانه خلال بادام (150 گرم)
  • 1 پیمانه شکر
  • 3 قاشق سوپخوری عسل سفت
  • 4 قاشق سوپخوری روغن آب کرده
  • 1 قاشق چایخوری زعفران ساییده

دستور العمل‌

  • خلال بادام را می‌شوییم در صافی می‌ریزیم و ته سینی را خوب چرب می‌کنیم.

  • سپس شکر و عسل و روغن را در ظرف کوچکی می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم.

  • حرارت باید زیاد و یکنواخت باشد و گاهی به هم می‌زنیم تا شکر آب و طلایی شود.

  • سپس بادام را داخل مایه می‌ریزیم و گاهی به هم می‌زنیم تا بادام نیز کمی طلایی شود.

  • سوهان عسلی را نباید زیاد به هم زد زیرا روغن آن جدا می‌شود.

  • وقتی مایه کاملا طلایی شد زعفران را در کمی آب جوش حل کرده و داخل مایه می‌ریزیم.

  • برای امتحان از مایه کمی گوشه سینی می‌ریزیم، وقتی فورا بسته شد سوهان عسلی آماده است.

  •  حرارت را خیلی ملایم می‌کنیم تا حدی که سوهان عسلی فقط گرم بماند.

  • سپس مایه با قاشق کوچک به فاصله روی سینی می‌ریزیم و فوری 2 تا 3 عدد خلال پسته روی آن قرار می‌دهیم.

  • بعد از سرد شدن با کارد سوهان‌ها را از سینی جدا می‌کنیم.

  •  بهتر است سوهان عسلی را در ظرف در بسته نگهداری کنید.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بهترین منابع فارسی آموزش برنامه نویسی گروه صنعتی ، بازرگانی تی تاک (رطوبت ساز،نبشی بسته بندی،هیتر گلخانه) وبلاگ آموزش برنامه نویسی CenTech هورامان گشت سازه پلاس بهانه نقش بلور سایت علمی انرژی تاریک وبلاگ شخصی ایلقار مددی