موس شکلاتی یک دسر شکلاتی خوش طعم است که به سادگی و با کمترین مواد لازم آن را می‌توانید در خانه آماده کنید. 

مواد لازم

  • 1 فنجان چیپس شکلات
  • ½2 فنجان خامه پرچرب قنادی
  • 4 عدد زرده تخم مرغ
  • ¼ فنجان شکر

دستور العمل‌

  • در مرحله اول، با استفاده از یک همزن برقی، با درجه زیاد و به مدت 3 دقیقه، زرده‌های تخم مرغ را با هم میکس کنید. در نهایت بافت زرده تخم مرغ باید غلیظ و رنگ آن نیز زرد باشد. بعد از اتمام این مرحله، کاسه زرده تخم مرغ برای بعد کنار بگذارید. کاربرد زرده نخم مرغ هم زده شده در این دستورالعمل، غلیظ‌تر کردن بافت سس شکلات است.

  • خامه پر چرب را روی درجه حرارت متوسط گاز داغ کنید.

  • سپس با استفاده از یک قاشق چوبی، مقداری از خامه را از داخل قابلمه بیرون بیاورید و دمای آن را با نوک انگشت خود تست کنید. یادتان باشد که خامه به هیچ وجه نباید به جوش بیاید و قل قل کند. اگر متوجه شدید که خامه در حال جوش آمدن است، هرچه سریع‌تر آن را از روی گاز بردارید.

  • در این مرحله به آرامی خامه داغ شده را به زرده‌های تخم مرغ اضافه کنید و هم زمان، با استفاده از یک قاشق مواد را هم بزنید.

  • حتما این کار را به آرامی انجام بدهید تا خامه و زرده تخم مرغ به خوبی با هم مخلوط بشوند. ترکیب کردن خامه و زرده تخم مرغ با هم، باعث می‌شود که در هنگام پختن مواد در مرحله بعدی، زرده تخم مرغ گلوله گلوله (به شکل املت) نشود.

  • حالا مخلوط را داخل قابلمه برگردانید و برای مدت دقیقه، آن را روی درجه حرارت کم گاز قرار دهید.

  • حتما در این مدت زمان، مواد هم بزنید تا نسوزند. اگر متوجه شدید که مواد در حال به جوش آمدن هستند، هرچه سریع‌تر درجه حرارت گاز را پایین بیاورید. بعد از گذشت 5 دقیقه، مواد شروع می‌کنند به غلیظ شدن.

  • در مرحله بعدی شکلات را به مواد اضافه کنید. نیازی نیست که در این مرحله درجه حرارت گاز را زیادتر کنید. همین که چیپس شکلات را داخل مواد داغ بریزید، خودش شروع می‌کند به ذوب شدن. زمانی که شکلات به طور کامل ذوب شد، سریعا مواد را از روی گاز بردارید تا شکلات نسوزد.

  • موس شکلاتی را داخل یک کاسه بریزید، روی آن را بپوشانید و کاسه را برای مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار بدهید.

  • در این مرحله، یک و یک دوم فنجان خامه پر چرب را داخل یک کاسه بریزید و آنقدر آن را هم بزنید تا فرم بگیرد و کاملا سفت بشود. این فرآیند معمولا چیزی در حدود 8 دقیقه طول می‌کشد.

  • برای اینکه از به اندازه کافی سفت شدن خامه مطمئن بشوید، می‌توانید همزن را داخل آن فرو ببرید و بیرون بیاورید. اگر خامه برای مدت 1 الی 2 ثانیه شُره نکرد، به این معناست که به خوبی فرم گرفته است.

  • بعد از گذشت 2 ساعت، موس شکلات آماده شده را از داخل یخچال بیرون بیاورید و با استفاده از یک قاشق سیلیی، مقداری از خامه هم زده شده را با آن مخلوط کنید. یادتان باشد که خیلی محکم و سریع این کار را انجام ندهید، بلکه قاشق پلاستیکی را داخل کاسه فرو ببرید و مقداری موس را از زیر به سمت بالا بیاورید.

  • آنقدر این کار را انجام بدهید تا موس و خامه به طور کامل با هم مخلوط بشوند. اگر خیلی محکم مواد را هم بزنید، هوای موجود در لا به لای موس که باعث ایجاد بافت پفکی و سبک آن می‌شود، از بین برود.

  • در نهایت موس شکلات را داخل 8 کاسه جداگانه بریزید و روی آن را با مقداری خامه و توت فرنگی تزئین کنید.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

گیلاس های دوقلو لای گوش راستم .. آموزش ماینکرافت خدایا ! عاشقت هستم . راهکارهایی برای شاد سازی مدارس منطقه رویایی دوهزار + زیبایی ها ، ویلاها و تفریحات فرش ماشینی پرتال دانشجوفا سخن های قصار دانلود و پخش آنلاین فیلم نسیم لر - بروزترین های لری