زولبیا نوعی شیرینی است که معمولا همراه با شیرینی بامیه و گوش‌فیل به فروش می‌رسد. تولید و مصرف این شیرینی در گستره وسیعی از جهان شامل شرق آسیا، خاورمیانه و شمال آفریقا رواج دارد.

مواد لازم

  • 1 کیلوگرم نشاسته
  • 300 گرم ماست
  • 4 تا 5 قاشق سوپخوری آب

دستور العمل‌

  • نشاسته را با آب مخلوط می‌کنیم تا کمی مرطوب شود، سپس ماست را اضافه می‌کنیم و به هم می‌زنیم تا مایه کاملا صاف شود.

  • روغن فراوان را داغ می‌کنیم و مایه را در قیف مخصوص می‌ریزیم و در روغن اشکالی به شکل زولبیا و مشبک می‌ریزیم.

  • حرارت را ملایم می‌کنیم، یک طرف زولبیاها که برشته شد برمی‌گردانیم تا طرف دیگر آن برشته شود.

  • سپس با کفگیر آن‌ها را خارج می‌کنیم و در شربت می‌اندازیم.

  • هنگامی که شربت که به خورد زولبیا رفت آن را از شربت خارج می‌کنیم.

  • شربت زولبیا مثل شربت بامیه تهیه می‌شود.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

لوازم آرایشی ساخت ایران شهید عباس اجاقلو Lonely در وهم خود بیدار علمی و دانشگاهی وبلاگ شخصی یاغش کاظمی fast-s فروش انواع لاستیک سنگین درباره ی الی پلی خط خطی های یک serek