کشک بادمجان یک غذای خوش خوراک است که نه تنها طرفداران بادمجان را به شور میآورد که برای بسیاری طعمی دلنشین دارد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه کشک بادمجان به شما آموزش دهیم تا در زمانهایی که فرصت زیادی برای آشپزی ندارید این غذا را تهیه و نوش جان کنید.
مواد لازم
- بادمجان 5 عدد
- کشک نصف پیمانه
- نعناع خشک سه قاشق غذاخوری
- روغن
- پیاز 1 عدد
- سیر دو حبه
- نمک و زردچوبه
- مغز گردو
طرز تهیه کشک بادمجان
- بعد از آن که بادمجانها را خوب شستید، آنها را پوست بگیرید سپس به صورت طولی از وسط نصف کنید.
- برای آن که تلخی بادمجان از بین برود بعد از خرد کردن آنها را بشویید و روی آنها کمی نمک بپاشید و به مدت 15 دقیقه آنها را کنار بگذارید؛ سپس آنها را خشک کنید و در مقدار کمی روغن سرخ کنید، بعد از سرخ شدن با استفاده از کاغذ روغنگیر، چربی اضافه آن را بگیرید.
- نعنای خشک را ۱۰ دقیقه در آب قرار دهید تا خیس بخورد؛ سپس آن را درون مقداری روغن با حرارت ملایم تفت دهید. یک قاشق از نعنا را برای تزئین روی کشک بادمجان جدا کنید و کنار بگذارید. دقت داشته باشید که نعنا به سرعت تلخ میشود پس فقط کمی آن را تفت دهید تا گرم شود.
- پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و در مقدار کمی روغن سرخ کنید. هنگامی که پیاز شروع به سرخ شدن کرد، سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه تفت بدهید.
- بادمجانها را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کرده و با حرارت ملایم به تفت دادن ادامه دهید، در همین حین با یک قاشق چوبی بادمجانها را له کنید.
- نعنا داغ و گردوی آسیاب شده را نیز به این ترکیب اضافه کنید. کشک را با یک چهارم لیوان آب سرد مخلوط کرده، درون ترکیب بادمجان و پیاز بریزید و کمی تفت دهید تا آب اضافی آن بخار شود.
- کشک بادمجان شما حاضر است آن را به ظرف سروتان منتقل کنید و رویش را با پیاز داغ، نعنا داغ، کشک و گردو تزئین کنید.
- در صورت تمایل میتوانید کمی گوشت چرخ کرده آماده کرده، همراه با کشک بادمجان (Kashke Bademjan) و نان سرو کنید.
درباره این سایت