شیر برنج یک نوع دسر یا بهتر از بگوییم پیش غذای سنتی ایرانی است که با شیر، برنج و گلاب و . تهیه می‌شود.

مواد لازم

  • 2 پیمانه برنج
  • 8 پیمانه شیر
  • ½ پیمانه شکر
  • ½ پیمانه گلاب
  • ½ قاشق چایخوری هل

دستور العمل‌

  • ابتدا برنج را به مدت 2 ساعت قبل از پخت در ظرفی مناسب خیس کنید.

  • برنج خیس خورده را روی شعله گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا جایی که برنج به خوبی نرم و له و آب آن کشیده شود.

  • در این مرحله شیر را اضافه کنید و اجازه دهید به خوبی بپزد و لعاب بیاندازد.

  •  توجه کنید پس از افزدن شیر در ظرف تقریبا باید بسته باشد چرا که ویتامین B2 بسیار به نور حساس است و به سرعت اکسیده می‌شود.

  • پس از اینکه شیر برنج لعاب انداخت شکر و هل را اضافه کنید و آن را به مدت 15 دقیقه دم بگذارید.

  •  دقت کنید، کوچکترین شعله را انتخاب کنید، زیر قابلمه حتما شعله پخش کن بگذارید، در این مرحله نمی خواهیم غذا به نقطه جوش برشد که حتما سر خواهد رفت، فقط می‌خواهیم مواد بهتر جا بیافتد.

  • پس از کامل شدن زمان پخت، شیر برنج را از روی شعله بردارید، گلاب را به آن اضافه کنید و در حالی که هنوز داغ است در ظرف مورد نظر بریزید و بعد به هر صورت که مایل هستید سرو کنید.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Ann بازرگاني لرزان صنعت info-tech اخبار علمی و پژوهشی Christopher کامپیوتر بازی قوانین یادداشت‌های روزانه‌ی من Alex